Heerkens Verlichting

Specialist in binnen- en buitenverlichting .

  • Deskundig advies van lichtexperts
  • Snel en gemakkelijk online bestellen
  • Lampen van klassiek tot modern

Vloerlamp klassiek

Wilt u een vloerlamp met een klassiek design kopen? Welkom bij Heerkens Verlichting. Wij hebben een ruim assortiment aan vloerlampen. Zo hebben wij voor elke interieurstijl een passende vloerlamp in huis. Bekijk onze collectie online of kom langs in onze lampenwinkel.

Vloerlamp met klassiek design: de eyecatcher in ieder interieur

Een vloerlamp behoort vaak tot de basisverlichting in uw huis en is zeer sfeerbepalend. Een staande lamp biedt u de mogelijkheid om naar eigen wens verlichting te combineren binnen uw interieur. De vloerkampen zijn flexibel. Ze hebben geen muurbevestiging nodig, waardoor de lampen makkelijk te verplaatsen zijn. Kortom: vloerlampen zijn een goede aanwinst voor uw interieur en zijn dan ook in vele uitvoeringen te verkrijgen. Denk aan hoog, laag, een of meerdere lichtbronnen, plafondgericht of voorzien van een leeslamp. Kiest u voor een vloerlamp met een klassiek design? Of gaat u voor een industriële of landelijke vloerlamp? De keuze is aan u, maar Heerkens Verlichting helpt u graag!

Heerkens Verlichting: voor alle stijlen verlichting

Heerkens Verlichting is uw leverancier voor alle stijlen verlichting, voor zowel binnen- als buitenshuis. U heeft een enorme keuze aan verlichting uit het aanbod van tientallen fabrikanten. Wilt u een uitstekend beeld krijgen van de mogelijkheden op verlichtingsgebied? Dan nodigen wij u graag uit in onze winkel in Schijndel. Koopt u liever een vloerlamp met een klassiek design of een andere lamp vanuit thuis? Dat kan! U plaats eenvoudig uw bestelling online, waarna wij uw bestelling binnen enkele dagen versturen. Heeft u vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 073 – 5430094.

Ons assortiment

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.