Lampenkap

Op maat

Lampenkap op maat

Soms heeft u een lamp staan die wel een nieuw jasje kan gebruiken. Bent u de lampenkap die al 20 jaar in uw interieur heeft gefloreerd beu en wilt u de kap vervangen door een moderner exemplaar? Bent u niet blij met die ene speciale lamp die u heeft geërfd, maar wilt u hem toch niet wegdoen? Wat uw reden ook is, met een frisse nieuwe lampenkap op maat geeft u uw lamp de uitstraling die het verdient.

Stoffen lampenkappen

Neem uw lamp gerust mee naar de winkel, want dan kijken we graag hoe we een passend model kunnen zoeken dat past bij uw lamp en wensen. We kunnen de lampenkap in verschillende maten bestellen en we hebben ook een groot aanbod stofstalen beschikbaar waaruit u kunt kiezen. Zo bestelt u eenvoudig bij ons uw maatwerk lampenkap. Uw bestaande voet blijft gewoon bruikbaar en past weer helemaal in uw interieur. We kunnen zelfs uw bestaande lampenkap opnieuw stofferen.

Lampenkappen met eigen stof

Heeft u zelf nog een mooie stof liggen, of wilt u die geërfde lamp net wat meer bijzonder maken met een typerende stof? Wat voor stof u ook heeft, wij kunnen de lampenkap laten maken met de door u meegebrachte stof. Deze wordt dan op PVC vastgezet. Ideaal als u bijvoorbeeld net de kinderkamer klaar heeft en een lamp wil die naadloos opgaat in het interieur. Met een maatwerk lampenkap heeft u altijd een uniek stuk in huis.

Ook een lampenkap op maat?

Aarzel dan niet en neem uw oude voet of lamp gerust mee naar onze winkel. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en we geven u graag advies over de lampenkap die het beste bij u en uw interieur past. Wij nemen uitgebreid de tijd om u uit te leggen hoe het opnieuw stofferen van uw huidige lampenkap in het werk gaat, maar we adviseren u ook graag over een maatwerk lampenkap. Met onze stoffenstaal vinden we samen de oplossing die bij u past!

lampenkap op maat
Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.