Heerkens Verlichting

Specialist in binnen- en buitenverlichting .

  • Deskundig advies van lichtexperts
  • Snel en gemakkelijk online bestellen
  • Lampen van klassiek tot modern

Booglamp zilver

Bent u op zoek naar een booglamp in het zilver? Dan kunt u uitstekend terecht bij Heerkens Verlichting. Wilt u liever een booglamp in het zwart of in een andere kleur? Ook dan zijn wij uw webwinkel. Plaats vandaag nog uw bestelling online.

De booglamp in het zilver voor diverse interieurstijlen

Booglampen zijn zeer geschikt als u veel licht wilt hebben op een plek, zonder dat deze lamp in de weg staat. Een booglamp is helemaal van deze tijd en zeer geliefd. In ons assortiment vindt u verschillende soorten booglampen. Sommige hebben een bol en andere een lampenkap. Bij Heerkens Verlichting is de booglamp verkrijgbaar in zilver, maar ook in zwart en wit.

Op zoek naar binnenverlichting? U vindt het hier!

Een booglamp is te verkrijgen in verschillende materialen. Zo is er voor iedere interieurstijl een booglamp. Kiest u voor een booglamp in het zilver? Of gaat u voor een booglamp met een zwarte kap? De keuze is aan u! Naast booglampen kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten binnenverlichting. Hierbij kunt u onder meer denken aan hanglampen, plafondlampen, tafellampen en wandlampen.

Snel en gemakkelijk online bestellen

Met een paar klikken op de knop bestelt u de booglamp in het zilver of uw andere favoriete lamp. Heeft u vragen over een lamp? Bel dan naar 073 – 5430094.

Ons assortiment

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.