Heerkens Verlichting

Specialist in binnen- en buitenverlichting .

  • Deskundig advies van lichtexperts
  • Snel en gemakkelijk online bestellen
  • Lampen van klassiek tot modern

Lampenspeciaalzaak

De lampenspeciaalzaak biedt een uitgebreide collectie met alle stijlen en soorten verlichting. Of u nu op zoek bent naar een strakke bureaulamp voor op kantoor of een moderne hanglamp voor boven de eettafel: bij Heerkens Verlichting slaagt u zeker! Kijk rustig rond in onze online collectie of loop binnen in onze winkel in Schijndel.

Verlichting koopt u bij dé lampenspeciaalzaak van Schijndel

Verlichting is meer dan licht alleen. Vaak linken we verlichting aan een bepaalde emotie, en onbewust ook aan ruimte. Denk maar eens aan gedimd licht, roept dat geen warme sfeer op? Licht kan echter ook een meer gerichte functie hebben. Zo zijn leeslampen bijvoorbeeld handig voor het lezen van de krant. Met verlichting creëert u beleving in huis, maar ook buiten het huis. De lampenspeciaalzaak biedt alle stijlen binnen- en buitenverlichting.

Wij voorzien u graag van advies. Kom gezellig langs

Bent u er nog niet helemaal over uit welke lamp voor u het meest geschikt is? Heerkens Verlichting voorziet u graag in de winkel van persoonlijk advies. Heeft u een lamp online gezien en wilt u deze graag in het echt waarnemen? Ook dan nodigen wij u graag uit in onze lampenspeciaalzaak. De lampen kunt u ook eenvoudig en veilig online bestellen. Vragen? Bel dan naar 073 – 5430094.

Ons assortiment

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.