Heerkens Verlichting

Specialist in binnen- en buitenverlichting .

  • Deskundig advies van lichtexperts
  • Snel en gemakkelijk online bestellen
  • Lampen van klassiek tot modern

Emaille hanglamp

Een Emaille hanglamp vindt u in het assortiment van Heerkens Verlichting. Een lamp van Emaille is van uitstekende kwaliteit en een prachtig aanwinst voor uw interieur. U bestelt de hanglamp snel en gemakkelijk online in de webwinkel.

Emaille hanglamp: een echte toevoeging aan uw interieur

Een Emaille hanglamp is een echte toevoeging aan uw interieur en is beschikbaar in diverse uitvoeringen. De smalle industriële hanglamp is bijvoorbeeld een perfect model voor boven tafels, kleine kamers, bars en in restaurants. De Emaille hanglampen geven een heerlijk licht.

Ook voor andere soorten verlichting

Naast hanglampen van Emaille kunt u bij Heerkens Verlichting ook uitstekend terecht voor meerdere soorten verlichting, zowel voor binnen als buiten. Hierbij kunt u denken aan:

Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze winkel

Bij Heerkens Verlichting heeft u een enorme keuze aan verlichting van tientallen fabrikanten. Wist u dat we ruim 3.000 lampen hebben in allerlei stijlen en alle prijsklasse? Het aanbod is uiteenlopend! Wanneer u onze winkel bezoekt krijgt u een uitstekend beeld van de mogelijkheden op verlichtingsgebied. U kunt ook eenvoudig uw bestelling online plaatsen. Voor vragen en/of opmerkingen belt u naar 073 – 5430094.

Ons assortiment

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.