Heerkens Verlichting

Specialist in binnen- en buitenverlichting .

  • Deskundig advies van lichtexperts
  • Snel en gemakkelijk online bestellen
  • Lampen van klassiek tot modern

Gloeilampen bestellen

Gloeilampen kunt u eenvoudig en snel online bestellen bij Heerkens Verlichting. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten. In ons assortiment vindt u gloeilampen voor een warme en heldere lichtopbrengst. Kijk eens in ons ruime aanbod en leuk uw kamer, schuur of andere ruimte op met een gloeilamp.

Diverse uitvoeringen gloeilampen snel en gemakkelijk online bestellen

Heerkens Verlichting heeft een grote keuze in diverse uitvoeringen gloeilampen. Hierbij kunt u denken aan kogellampen, normale lampen, kaarslampen, reflectorlampen, schakelbordlampjes, kooldraadlampen en kopspiegellampen. De standaard gloeikamp met koolstoffen filament is een lust voor het oog en zorgt voor een warm en aangenaam licht. De gekleurde gloeilampen brengen direct de juiste sfeer op een feestje. Kaarsgloeilampen vullen de ruimte met een romantische sfeer en voor helder en direct licht is de reflectorgloeilamp zeer geschikt.

Creëer de juiste sfeer met onze lichtbronnen

Naast gloeikampen kunt u bij Heerkens Verlichting ook andere soorten lichtbronnen, zoals ledlampen, halogeenlampen en spaarlampen online bestellen. Of u nu verlichting zoekt voor uw woning of praktische en sfeervolle buitenverlichting. De keuze is enorm! Met onze lichtbronnen creëert u altijd de juiste sfeer.

Bekijk ons assortiment online of laat je inspireren in onze winkel

Snuffel eens rond in onze website of laat u inspireren in onze winkel in Schijndel en u krijgt een uitstekend beeld van de mogelijkheden op verlichtingsgebied. U kunt de gloeilampen snel en gemakkelijk online bestellen. Heeft u vragen of wilt u telefonisch geholpen worden? Bel dan naar 073 – 5430094. Onze vriendelijke en hulpvaardige medewerkers zijn u graag van dienst.

Ons assortiment

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.