Heerkens Verlichting

Specialist in binnen- en buitenverlichting .

  • Deskundig advies van lichtexperts
  • Snel en gemakkelijk online bestellen
  • Lampen van klassiek tot modern

Wandlampen bestellen

Bent u op zoek naar een leverancier waar u eenvoudig wandlampen kunt bestellen? Dan bent u bij Heerkans Verlichting aan het juiste adres. Kijkt u rustig rond in onze webshop. Heeft u de geschikte lamp gevonden? Plaats dan direct uw bestelling online.

Voor elke sfeer passende wandlampen bestellen

Wandlampen zijn een populaire en opkomende trend van het moment. Het is een speelse manier om uw eyecatchers uit te lichten of om extra sfeer te geven aan de ruimte. Wandlampen zijn gemakkelijk te bevestigen en handig in gebruik. Bij Heerkens Verlichting heeft u de keuze uit diverse designs, functies en stijlen. Heeft u een stoere woonstijl? Kies dan voor een industriële wandlamp. Houdt u meer van een rustieke sfeervolle ambiance? Ga dan voor de landelijke wandlamp. Voor elke sfeer is er wel passende wandverlichting!

Online uw wandlamp bestellen

Zoekt u een wandlamp in een bepaalde stijl? Bekijk onze collectie wandlampen online of breng een bezoek aan onze winkel in Schijndel. Bekijk ook onze collectie wandlampen voor buiten. Bestellen via de webshop van Heerkens verlichting gaat eenvoudig en snel. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een bepaalde lamp? Neem dan contact op door te bellen naar 073 – 5430094.  

Ons assortiment

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.