Heerkens Verlichting

Specialist in binnen- en buitenverlichting .

  • Deskundig advies van lichtexperts
  • Snel en gemakkelijk online bestellen
  • Lampen van klassiek tot modern

Steinel lampen

Voor Steinel lampen bent u op de goede plek bij Heerkens Verlichting. Steinel omvat intelligente producten en doordachte systemen. Onder dit merk worden verschillende sensorlampen verkocht voor binnen en buiten. U bekijkt het aanbod Steinel lampen online. Wilt u onze collectie liever in het echt bekijken? Komt u dan eens langs in onze winkel in Schijndel.

Steinel lampen geschikt voor binnen- en buitenshuis

Met de ontwikkeling van de High Frequency zijn de sensorlampen niet alleen geschikt voor buiten maar ook voor binnenshuis. Onder het merk Steinel worden verschillende sensorlampen verkocht. Hierbij kunt u denken aan lampen voor in de huiskamer en gang, zoals een plafonnière of sensorlampen met LED-verlichting, en sensorlampen voor in ruimtes met een korte verblijfsduur, zoals de kelder, garage of voorraadkast.  

Kwaliteit en duurzaamheid voorop

Lampen van Steinel worden wereldwijd gewaardeerd vanwege hun goede functies, de eenvoudige bediening, hun goede prijs-kwaliteit verhouding en duurzaamheid. Steinel is continu bezig met het ontwikkelen en innoveren van lampen. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Meer weten? Neem contact of kom langs in de winkel

Heeft u vragen over de sensortechniek van Steinel lampen? Neem dan contact op door te bellen naar 073 – 5430094 of kom langs in onze winkel in Schijndel. U bent ook van harte welkom voor andere soorten verlichting, woondecoraties of producten die bijdragen aan zorg en veiligheid. Wij bieden voor ieder budget een geschikte lamp.

Ons assortiment

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.