Heerkens Verlichting

Specialist in binnen- en buitenverlichting .

  • Deskundig advies van lichtexperts
  • Snel en gemakkelijk online bestellen
  • Lampen van klassiek tot modern

Koepellamp

Een koepellamp is een unieke lamp en een stevige blikvanger voor boven de tafel. Heerkens Verlichting biedt een ruim assortiment verlichting. Wij nodigen u graag uit in onze winkel in Schijndel om een uitstekend beeld te krijgen van de mogelijkheden op verlichtingsgebied. Bestelt u liever online? Kijkt u rustig rond in onze webshop en plaats direct uw bestelling.  

De koepellamp: een schitterend accessoire voor de eetkamer

Vaak wordt de verlichting in de eetkamer onderschat, maar goede verlichting zorgt voor de juiste sfeer aan tafel. Het is de plek waar u samenkomt met het gezin onder het genot van een warme maaltijd, waar u borrelt met vrienden en waar u ontbijt en luncht. De ideale eettafel lamp zal voor de perfecte ambiance zorgen. Wat dacht u van een koepellamp in meervoud naast elkaar? Het geeft een speels effect en het past in vrijwel ieder interieur. Er zijn namelijk verschillende stijlen. Hierbij kunt u denken aan moderne, betonlook en handgemaakte koepellampen.

Ontvang deskundig advies van onze eigen lichtexperts

Heerkens Verlichting beschikt over een winkelruimte van 350 m2 met ruime gangpaden. Twijfelt u over de aanschaf van een koepellamp? Neem dan kosteloos contact met ons op door te bellen naar 073 – 5430094 of laat u informeren door een van onze experts in de winkel.

Ons assortiment

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.