Heerkens Verlichting

Booglampen Schijndel

Booglampen Schijndel

Wilt u een lichtbundel specifiek richten op een plaats in uw huis? Bijvoorbeeld als u de focus wilt leggen op een kunstwerk of onderdeel van uw interieur. Met een booglamp kunt u zelf de richting van de lichtbundel bepalen en deze eenvoudig aanpassen. Booglampen zijn er in diverse stijlen, maten en prijsklassen. De booglamp is multifunctioneel en past bij diverse interieurstijlen. Bent u niet op zoek naar een booglamp? Bekijk dan hier andere verlichting.

Soorten booglampen

De booglamp is in verschillende soorten, maten en prijsklassen verkrijgbaar, het kiezen van een geschikte booglamp wordt daardoor wellicht wat lastig. Er zijn zoveel verschillende soorten. Sommige booglampen hebben een bol, andere een lampenkap of juist meerdere armen. Een booglamp is bij uitstek geschikt bij een laag plafond of een schuin dak. De booglamp steunt op een designstandaard. Mede dankzij de standaard is de lamp eenvoudig te verplaatsen.

Heerkens Verlichting

Bij Heerkens Verlichting heeft u een enorme keuze op het gebied van verlichting. Maak een keuze in onze webshop uit het ruime aanbod booglampen van tientallen fabrikanten. Wilt u zich eerst rustig oriënteren of persoonlijk advies ontvangen? Breng dan een bezoek aan onze winkel in de Hoofdstraat 82 te Schijndel. In de winkel vindt u maar liefst 3.000 lampen in allerlei stijlen van klassiek tot modern in alle prijsklassen. Door de overzichtelijke opstelling, ruime gangpaden en de 350 m2 winkelruimte krijgt u een uitstekend beeld van de mogelijkheden op verlichtingsgebied. We zijn u graag van dienst.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.