Heerkens Verlichting

Lett II serie van Masterlight

Lett II van Masterlight

De Lett II serie van Masterlight biedt verschillende mogelijkheden in een eenvoudige en doch zeer chique stijl. De lampen beschikken over een LED – gloeilamp of spaarlamp en zijn via een externe dimmer te bedienen. Zo kunt u het gewenste sfeerlicht creëren.

Over Masterlight

Masterlight | part of Eurolight BV is producent van kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1987 is Masterlight een merk dat zeer hoogwaardige en karakteristieke ontwerpen maakt welke voortkomen uit de creatieve vaardigheden van ervaren ontwerpers. Deze ontwerpers gebruiken alleen de beste Europese materialen en componenten voor de productie van lampen. Het designteam is aanhoudend bezig met de ontwikkeling van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie binnen de verlichting van Masterlight.

Naast de productie van interieurverlichting voor de consumentenmarkt, heeft Masterlight zich ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van projectverlichting, retailverlichting en private label manufacturing. Met hun vakkennis en flexibiliteit kunnen zij uitstekend voldoen aan speciale wensen. In overleg met onze relaties ontwerpen en produceren zij decoratieve verlichting voor toepassing in projecten of voor de inrichting van winkels. De professionele kennis van Masterlight in verlichting in het algemeen blijft de grenzen van het vakmanschap uitdagen om interieurs en openbare ruimtes over de hele wereld te transformeren. Bent u niet op zoek naar een Lett II serie van Masterlight? Bekijk dan hier andere verlichting.

Heerkens Verlichting

Bij Heerkens Verlichting heeft u een enorme keuze op het gebied van verlichting. Maak een keuze in onze webshop uit het ruime aanbod booglampen van tientallen fabrikanten. Wilt u zich eerst rustig oriënteren of persoonlijk advies ontvangen? Breng dan een bezoek aan onze winkel in de Hoofdstraat 82 te Schijndel. In de winkel vindt u maar liefst 3.000 lampen in allerlei stijlen van klassiek tot modern in alle prijsklassen. Door de overzichtelijke opstelling, ruime gangpaden en de 350 m2 winkelruimte krijgt u een uitstekend beeld van de mogelijkheden op verlichtingsgebied. We zijn u graag van dienst.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.